Grafisch Bureau

Met onze liefde en passie voor design en creativiteit verhogen we de sociale impact. We begeleiden de toekomstige generaties grafische vormgevers in het ontwikkelen van authentieke en geloofwaardige communicatiestrategiëen. We zijn het grafisch bureau van Maks vzw en werken met een uniek concept: Naast het ontwikkelen van kwaliteitsvolle grafische producten leiden we langdurig werkloze laagopgeleide jongeren op. Mensen met talent mogen in het kader van “werkplekleren” bij Maks vzw bijleren en werkervaring verzamelen. Dit geeft hen de kans om een portfolio van gerealiseerd werk samen te stellen en verbetert hun kans op werk aanzienlijk.

brochure

 

RSS Nieuws van het grafisch bureau

  • Vacature infografist (A3 DSP) 4 januari 2019
    We zoeken voor inmiddelijke intreding een infografist (A3 - DSP). Het grafisch bureau van Maks vzw is een communicatiebureau voor de non-profit. Wij ontwerpen logo’s, allerhande drukwerk, websites en videoanimaties.
  • 21 Juni 2018 – Dag van de inschakelingsondernemingen. C’est top! 14 juni 2018
    Theorie, organisatie en praktijk van werkervaring staan op donderdag 21 juni 2018 in de kijker. Diverse activiteiten op verschillende locaties vinden die dag plaats in de oorspronkelijk Nederlandstalige inschakelingsondernemingen in Brussel. Ook Maks doet mee: Opendeurdag bij Maks vzw De twee afdelingen Maks Grafisch Bureau en Maks Digitaal tonen hun organisatie in werking. Altijd eens achter de schermen van een grafisch bureau willen kijken? Benieuwd […]