Brogniezstraat 54, 1070 Anderlecht

Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur


Stap voor stap digitaal vaardiger?

Maks vzw biedt ook opleidingen op maat voor werknemers van bedrij ven en verenigingen. Er is keuze uit een brede waaier aan onderwerpen. Het curriculum is aanpasbaar aan de noden van de werknemers.
656 cursisten | 73 basismodules | 1752 uren les gegeven | 10 TOSA DigComp certificaat modules in samenwerking met de partners | 2 TOSA Excel modules | 85% behaalden hun TOSA DigComp certificaatMaks vzw organiseerde opleidingen op maat voor twee verenigingen, Aksent vzw en FIX vzw. Fix vzw vroeg een opleiding rond E-gov, itsme, phishing, veiligheid en online bankieren. Aksent vzw wou een opleiding rond Excel, Google applicaties en Canva voor zijn werknemers.

Daarnaast organiseerde Maks vzw ook cursussen op maat voor de begunstigden van externe diensten zoals Le Manguier en Fleurs, De Schakel en Dienst Werk 1080.

“Ik moest u van mijn collega’s een dikke merci zeggen voor zo’n succesvol atelier en om een toegewijde instructeur naar ons te sturen!”

Een paar maanden later:

“Naar aanleiding van onze goede samenwerking en op vraag van mijn collega’s richt ik me tot u om opnieuw enkele sessies in-house bij Aksent te organiseren.”

SVETLANA, AKSENT VZW