Brogniezstraat 54, 1070 Anderlecht

Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur


Werkplekcoach Onthaal en Logistiek Vacature

Taakomschrijving:

Als werkplekcoach begeleid je een team van 6 onthaalbedienden, 3 logistieke assistentes, en 1 klusjesman op de werkvloer. Je stelt hun uurrooster en takenpakket samen, organiseert trainingen binnen en buiten de werkomgeving in samenwerking met de ontwikkelaar van het leerbeleid.

Je speelt een cruciale rol in het project ‘Digibanken’, waarbij je ervoor zorgt dat jouw onthaalmedewerkers digitale vaardigheden verwerven door hen naar de juiste cursussen van Maks vzw te begeleiden of door gebruik te maken van onze uitleendienst voor laptops.

Als eindverantwoordelijke voor het klantonthaal op verschillende vestigingen, ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van klanten en cursisten, het afhandelen van inschrijvingen en betalingen, het beheren van de database, en het afhandelen van telefonische oproepen.

Je coacht ook het schoonmaakpersoneel, zodat de faciliteiten van Maks altijd schoon en goed onderhouden zijn.

Je zorgt ervoor dat alle personeelsleden tijdens hun werkervaring de benodigde vaardigheden en attitudes ontwikkelen om succesvol de arbeidsmarkt te betreden.Het positief versterken, evalueren en bijsturen van medewerkers is een essentieel onderdeel van je takenpakket.

Wat zoeken we?Een bachelor/master (of gelijkwaardige ervaring) met ervaring in onthaal of logistiek.

Een inwoner van Brussel of iemand die goed bekend is met de stad.

Tweetaligheid is vereist.

Je bent daadkrachtig en neemt initiatief.

Je bent een motivator die anderen laat excelleren.Wat bieden we?Een contract van onbepaalde duur op niveau B1C volgens paritair Comité 329.01.

Een aangename werkomgeving in de buurt van het Zuidstation.

Wil je solliciteren?

Doe dit vóór 05/05.De indiensttreding zal zo snel mogelijk plaatsvinden.

Geïnteresseerd ? Stuur je CV naar dit e-mailadres

Deel deze op